Aldy Shah On

 Semalam aku dah story yang aku baru beli tiket bas kan.
 Sekarang aku nak story pasal Pakcik teksi yang aku  naik
 plak.Lawak jugak bile nak story balik,Huhuhu...Wakaka..
 Ok next paragraph aku story,sebab waktu tue aku sendrik
 pown tak taw macam mana aku bleyh naik keta Pakcik tue.

 Aku ngn Emah try call keta len,tapi tak dapat,ada yg tengah
 keje,ada yang dah  pencen,huhuhu..trus aku delete jew 
 nama abg keta tue.(tak dew sebab aku nak simpan no dye)
 ++Len ler no aweks2...Hik23 (Mengatal plak).Lepas aku call
 sorang uncle nie.Pakcik nie sampai kat kawasan tungu teksi.

 So kitaorg pown naik lar kete nie,adew 2 org pompuan yg 
 naik sekali,Owh aku tak story detail lg kan Pakcik tue macam 
 mana?.Ok,Pakcik tue melayu,umur dalam 80-90an macam
 tue lar...(Saper lar anak pakcik tue),tua2 pown pown masih
 bawak keta,Tak taw ler adew anak tak...

 Atok aku kat kampung (Windu nyer..) dah umur macam
 Pakcik tue rehat2 kat rumah jew..Mungkin jugak Pakcik
 tue jadik kan keje bawak keta sebagai hobi.saper taw kan.
 Zaman skunk Org2 tua pown dah ada macam2 hobi yg pelik.
 Ade jugak Makcik tua yang dah pandai gne Facebook.Perh...

 kembali kepada story aku yang hot yea..(Hot kerr??).Ok,
 Pakcik tue pown bawak lar kitaorg g stesen bas Kulim.
 Sampai kat stesen bas tue aku tanya lar beberapa kaunter.
 And then dorg sruh aku g kaunter no 2 (Bgus betul pekerja 
 kaunter  bas kat Kulim nie).Akhirnya dapat jugak tiket balik.

 Disebabkan kejap jew dah dapat tiket bas,so aku ngn Emah 
 g jenjalan kat The Store..Kitaorg terserempak ngn pak cik tadi,
 Then emah cakap muka pakcik tue mcm Pakcik yg bawak keta td,
 Aku pown rasa mcm tue,tapi kitaorg tak tegur lar pakcik tue,
 kitaorg  pown jalan jew lar ker The Store.

 Lawak giler dowh sbb mase kitaorg jalan tue,Pak cik tue lalu 
 ngn keta dye, aku ngn emah apa lagi, gelak sakan lah.
 hahahah23...Mmg lawak giler,patut lar mase kat pasar malam 
 tue Pak cik tue tengok kitaorg semacam jew, tapi mmg cepat betul 
 Pakcik tue dah ada kat pasar malam,then bawak keta plak.

 Itu antara yg lawak lar...macam2 jew...Ada jew menda yg kita 
 takkan duga akn berlaku dalam idup nie,Moral of the story 
 lepas nie kene tegur Pak cik yang bawak keta sewa, tapi lawak kew 
 story nie?? Urmm bagi aku lawak,law sape yg bace tak gelak
 ( muka still takdew perasaan) makne nyer aku yg tak reti story.