Aldy Shah On

 Assalamualaikum... Entry pembukaan untuk mac 2010, Sedar atau tak dh
 masuk bulan 3 sudah. Nie bermakna dah pertengahan Sem, masing2 dh
 mula stress ngn kuiz, tutorial & then tak lama lagi ada Mid Sem. 24/2/2010
 ari tue Geng Kami yg terdiri drp aku, Syafik, Emah, Rasyed dan Zul g ke
 SP (Sungai Petani), Wah best giler sbb nie first time aku jejakkan kaki kat
 SP nie, ngn sume best frez aku plak tu. Terima kasih kepada sumer yea.

 Kami sume bertolak dalam kul 5, lepas asar lar... First naik bas dari kulim,
 then kami sume trun kat satu stesen bas then naik bas lain ker Butterworth,
 lamer gark kne tunggu kat stesen bas tue, so aku, emah, syafik maula, rasyid,
 zul n matt g makan dulu, aku tak taw ape nama tempat tue tapi lebih kurang
 medan selera macam tue lar.. Alar.. sume stesen bas ade kan?. Law tak de
 nak makan mne..huhuhu...First time datang butterworth dan makn kat situ.

 Owkay rasanya tak yah ler story pasal makann yea.. tetibe rasa lapar plak 
 nie. Urm tapi aku tak leyh luper lar ABC yang aku makn kat situ, perhh..
 asli tue sebab dye punyer kandungan lengkap, bab kata omputih "perfect"
 Hik23.. Kalau kat kafe Kamsis nie pown tak sesedap yg kat Butterworth,
 sebabnya dye punyer isi kandungan x perfect, ade ker patut taruk jagung 
 rebus dalam ABC ?. Eh mcm nak lari dari main story dah nie..

 Owkay.. agark lamer gark kami sume lepak kat situ, sbb kaunter tiket bas
 ramai giler dowh org yang nak balik Sp, mungkin waktu tue mase org 
 balik keje kot. Tunggu punyer tunggu syafik berjaya dapatkan tiket untuk 
 kami berenam, Perh lenguh kaki aku berdiri beratur teman syafik beli tiket,
 Ahaks, aku plak yang over, huhuhu.. jgn marah yea... Owkay.. dah dapat 
 tiket untuk ker Sungai Petani, So.. Jom naik bas..

 Owkay sbb lewat sangat naik bas maka lewat lah sampai SP, mase dlm 
 bas ujan trun, Syafik maula de cadangkan supaya lepak jap kat Sp sblum 
 balik rumah dye tp sbb ujan trus jer balik rumah dye, owh lupe nk story
 kami berempat berpisah ng rasyed n matt kat stesen bas tue, masing2 
 balik rumah lar..aku, emah, dan zul balik rumah Syafik maula, naik teksi 
 memalam nie view tak berape clear..org tua lar katakan.. Ahaks.. segan.