Aldy Shah On

 Ayuh kita sambung story kat penang lagik, aku blum boring lagi nie
 sebab banyak giler kenangan pahit, manis, tawar dan masam kat 
 penang nie. Huhuhu nie pic yang sempat aku amik mase on da way
 g SP (Sungai Petani)
Dalam bas sempat pose lagik, So cute right? time nie 
naik bas Rapid Penang dari butterworth ker sungai petani
Sebelum ke Penang kami berlima, Aldi, Rasyid, Syafik Maula, 
Zul dan Emah jenjalan kat Centre Square kat Sungai Petani dulu,
 bukan setakat jalan jea. Siap shopping sakan lagik, well biasa lar untuk 
yang nie aku paling banyak berbelanja, untuk laptop jea dah lebih RM400
Dah shopping sakan kat Sungai Petani, sekarang  ke Penang plak.
Yang kanan tue rasyid, yang kiri tue plak takkan tak kenal kot sape.
Aldi Tavians.Hik23 wajib jugak sebut nama. owkay time nie tgh gayat
tapi sempat pose lagik, biaser ler first time naik feri, nasib baek tak mabuk laut.
Owkay bila dah tak gayat bleyh lar amik gambar. Gambar nie aku amik
dan ini menunjukkan yang aku tak pernah g Penang, sbb gambar mcm nie 
pown nak amik kan? tapi tak sumer org ader gambar mcm nie, nampak
biasa tapi bagi aku yg first time nie nampak menarik plak, pelik.
Biasa lar dah nak g Penang kena story pasal Feri lebih sikit, Ahakss
First time tgok feri dari dekat nie..Ahakss biaser ler kat negeri aku manew 
adew Feri mcm nie. Besar Punyer... Opss over plak.