Aldy Shah On

Selepas menikmati permandangan laut atas Feri, kami sume
sampai dengan selamat nya ke Jeti. Alhamdullilah...
Masa yang singkat yang kami sume ade digunakan untuk 
berjala- jalan kat sekitar Penang nie, Jom ke Batu Ferringgi
Yang nie bukan untuk disewa mahupun dijual apatah lagi unntuk
dikitar semua yea. huhuhu. excited yang teramat sangat masa nie sbb 
tak sangka akan sampai ke Penang ngn member2 aku. Tak
 pernah mimpi apatah lagik berangan nk datang sini.
Hik23. dua2 cmey time nie. terutamanya belah kiri tue, ahakss
perasan lebih plak, owkay lar time nie dalam perut bas Rapid Penang,
kami sume on da wei g Batu Ferringgi. Lamer gark lar dalam bas 
sebab jalan kat Penang nie kan Agark sesak sikit, Ari jumaat...
Eh lentok semacam nampak. Biaser ler kami berlima
tapi biler bergambar tinggal empat, Cube teka kenapa?..
Owh.. pandai... Itu lar jawapan nya.. tak per untuk next part kita
taruk gambar org yg amik pic nie owkay. jgn touching yea..
Dah penat bergambar tue, tertido plak.. Alahai...oitt
saper yg snap gambar nie? owh.. nakal yea., Adew ker amik
gambar org tido, urm. takper2 bagi kontroversi cikit kat blog nie,
no hal.. Aldi Tavians baru lar katakan, Lebih sensasi cikit. hik23
Dah Turun bas.. Hah terjumpa lar Signboard nie, tapi kitaorg tak 
stay sini yea, tak sampai satu hari pown nak spend time kat
Batu Feringgi nie, saje singgah jap sini, barang shopping kat 
Sungai Petani pown masih bawa lagi. Hak23...
Sambil jenjalan kat Batu Ferringgi nie terserempak ngn satu gerai nie
Yg menariknya gerai milik sorang mak cik nie jual ialah pisang goreng
ngn ubi, Pelik tak pisang ngn ubi goreng makcik tue? nampak
cantik kan? menarik sangat pisang dye tue, unik.