Aldy Shah On

Sambung lagi.. Siang kini berganti dengan malam... Aku tak tau nk story 
ape pasal mlm2 nie sbb malam kitaorg naik bas n then ke Jetty,
Sebelum naik feri balik ker Butterworth kami sume sempat hang out jap
kat satu kawasan yg agak  menarik, tak taw dowh nama ape tempat nih.
Jenjalan.. Then snap beberapa keping gambar jap, Sakan lar korang nih
Disebabkan kesuntukan mase kami sume tak g jenjalan jauh2, kan tertinggal feri
padan muka plak, huhuhu, well igatkan nk hang out sampai pagi tp
terpaksa balik gark sbb takut apa2 jadik ssh plak. Penang...
Hahaha.. gaya2 sempoi dari geng sempoi.. Eh mane aldi? Owh.. tak aci.. 
nak gark.. jap lagik amik gambar aldi sorg2 yea.. Tapi time nie rasa
tak nak balik plak, urm. kenangan indah ini mmg akan dikenang oleyh ku,
eche3... Jiwang plak ayat org yg menulis nih, owkay next....
Hah! kan dapat bergambar sorg tue..Urm tak clear plak, sape
yg jaga lighting? tolong pasang lampu banyak sikit, hik23, kawasan
 nie adalah tempat yang cantik pada waktu malam tapi tak taw nape tak der 
orang yang datang. maybe ada tmpat len yg lagi best kot.
Sesi bergambar- gambaran. hahaha... Nie adalah pic yang terakhir
pada waktu malam kat penang, Well sempat lagik nie naik feri balik Butterworth,
jom kengkawan ku, kan tertinggal feri kena tido tepi pantai plak kita nanti,
Jgn lupa baca part 5 iaitu part yang terakhir cuti2 kat penang