Aldy Shah On

Salam… Ari khamis pukul 10.30 malam ari tue aku bertolak balik ke rumah ngan bas, Urm, cam biasa lar sebelum balik hang out jap kat Landmark Kulim, asalnya nak g tengok wayang tapi urm… panggung wayang tutup plak, lupa malam jumaat panggung memang tutup pown, owkay yang spesel nya aku, Syafik Maula, 
Emah ngan Rasyid plan buat Surprise Wishes kat Zul sempena Birthday dye 12 aribulan. Nampak macam terkejut jugak dye, Aku tak sangka dorang plan bagi hadiah, Wei… tak aci lar sebab aku sorang jer yang tak bagi presents kat Zul, Urm… Anyway nanti aku beli hadiah dan kasi lepas cuti. Well cuti aku kali nie lain sikit, kalau 
sebelum nie cuti jer aku kuar g jenjalan tapi untuk cuti nie aku maybe kat rumah jer, rehat diri, hafal note marketing dan hafazan, nie plan pertama bile sampai rumah lar, tapi tak taw lar kot2 ubah last minit sebab aku pown setakat nie banyak masa free, bowink giler dowh law tak g jenjalan, tgok lar macam mana, 
sekarang tgh disiplinkan diri untuk hafal notes n hafazan, huhuhu, selain tue maybe sebab aku dah guna broadband, so aku hang out kat rumah jer lar, hik23, tapi signal tak der dowh… merata cari signal, kat dapur 
owkay lar sikit, sempat gark layan FB, MS ngn twitter, huhuhu, Sekian dulu, balik rumah nie rasa asyik nak makan jer, makanan pown banyak nih, meh ler sesape yang kelaparan makan sekali. Hik23