Aldy Shah On


Pejam celik dah masuk bulan yang ke 4 dalam semester dua aku kat poly nie. Rasa kejap jer, maklum lar law sibuk takkan terasa masa berlalu, mmg bulan sebelum nie aku sibuk sesangat ngn kuiz, test, tue tak kira lagi ngn aktiviti kat asrama, tapi aktiviti kat asrama tak lar banyak sangat berbanding ngn kuliah ganti, pastu ada satu hari 2 kuiz ngn test plak, penat jugak lar sampai tidur terganggu, nasib baik aku nie jenis yang susah nak tension. Huhuhu. Untuk bulan nie aku dah plan awal2 jadual harian supaya tak berlaku macam bulan sebelum nie yg banyak tak kena, kejap nk buat tue, kejap nak buat nie, last2 tak buat ape2, hik23. Urm untuk bulan nie aku nak kurangkan sikit hang out dan bazirkan masa dengan menda2 selain study, nak lebihkan study dowh… sbb aku nak dapatkan pointer yang tinggi untuk sem nie,sbb tue duk pulun study hard tue, huhuhu…