Aldy Shah On

Hari nie adalah salah satu hari yang sibuk, start dari pagi tadi kelas 
abis pukul 1.15,pastu sambung KOKO kul 2.15. sekarang baru balik 
bilik, penat woo.. pagi tadi jer wat hafazan, pastu nak study Law plak 
sbb ada kuiz Law ari khamis niey, mmg busy sikit ari niey, tak hafal 

kes lagik utk subjek Law, mintak2 sempat hafal & study sume
untuk kuiz Law nanti, mmg tak baca apa pown lagik niey, tue yang duk 
risau. Assignment Economi plak kne atr ari khamis niey dah. Kne buat 
malam niey jugak sbb assignment Economic niey buat berkumpulan, 

esok kitaorang nak susun sume part masing2 dan cantumkan ia untuk 
dihantar pagi khamis. Pergh.. memang penat abis lar... Owh malam 
niey ada Forum Perdana kat Dewan Muadzam plak, lepas tue ada 
perjumpaan Exco,Penolong Exco, Ahli2 Exco Sukan JPK lepas forum tue, 

Sume penghuni Kamsis beragama Islam wajib trun PI dah trus g Dewan 
Muadzam lepas solat Maghrib. Malam niey mesti ngantuk kat dewan tue.. 
huhuhu, penat siott...Daaa...