Aldy Shah On

Ari niey macam hari rabu sebelum niey jugak, kelas mcam biasa tapi 
sepatutnya kelas ganti marketing kul 2.15 tadi, tapi last minute aku 
dapat taw kelas cancel, akan diganti ke esok hari, Perrgh... aku punyer 
syok bersiap ke kelas, tup tup cancel plak, takde r tension sangat tapi 

agak disappointed jugak r sbb kalau ikut jadual asal kelas aku 1 jer ari 
niey. Walaupun ari niey ada satu kelas jer tapi aku rasa masa pantas 
bergerak, maybe sebab aku sibuk ngn note Law, Assignment Economic, 
Pastu tambah satu lagik, tutorial akaun. Lecturer akaun nak tutorial akaun 

tue esok, aku tak buat apa pun lagik. Sbb kat kepala aku niey duk pikir 
pasal kuiz Law jer, esok kuiz Law, so aku kena struggle sikit r sbb nak 
dapat high score utk markah PB. Seyes dowh, aku risau betul dengan subject 
niey, susah tue... Skunk memang duk pikir Law jer... banyak kes tak hafal lagi.

Keje aku ari niey adalah, hafal, hafal dan hafal jer, Urm... sakit kepala gark, 
bukan sikit nak kena study niey, banyak woo... sampai tak pikir nak makan 
dah sekunk niey, k r.. Daaa...