Aldy Shah On

Agak lama menyepi tanpa entry terbaru, sibuk dengan jamuan PRS, dan 
Alhamdulilah semua berjalan lancar. Urm ramai gark yang masih melawat 
belog aku nie yer.. Beberapa orang tanya aku apa dah jadik ngn belog aku 
niey… Dah lebih 2 minggu belog aku dalam selengara.

Sebenarnya ada masalah ngn tenet sebab tue lar lama cikit nak setle kan
 masalah tue.. Belog nie masih bernyawa selagi aku belum puas berstory 
mory kat sini… Sebenarnya aku ada terpikir nak hot kan blog aku niey dengan 
story yg giler punyer gempak. Tapi urm.. postpone Sem depan boleh kot.

Apa lar yang giler punyer gempak tue yup? Rahsiakan dulu, kena xclusive 
sikit, ala bukan selalu dowh… Selagi aku belum puas selagi tue lar jari jemari 
aku akan rancak menaip tanpa henti. Terima kasih kepada yang setia melawat 
dan membaca laman belog aku niey, walaupown dalam proses ubahsuai pown

still ada yang melawat, Huhuhu mesti korang tension tahap gabang time masuk 
belog nie sebelum niey sbb haru biru, berselerak macam bilik aku sekarang nih. 
Oppss tertaip plak, huhuhu bilik aku bukan berselerak tapi kurang kemas jerk. Hik23…Nantikan story mory yang seterusnya plak k…