Aldy Shah On

Alhamdulillah dan abis exam untuk minggu nie, sekarang tinggl satu paper 
lagik, Tapi risau giler nih, yela dengan paper sebelum nie tak yakin dapat
buat dengan elok ke tak. Nie plak dengan paper yang akan aku exam pada
hari isnin nanti, 24 ari bulan. Apapun aku berdoa sangat yang aku boleh 
dapat pointer dengan tinggi semester nie. Risau nih, Yela bukan budak 
pandai lar katakan... Klau pandai tak lar aku tulis macam nie. Kerisauan...


Apa pun aku memang study hard jugak untuk semester nie, walaupun sibuk
dengan tugas2 kat Kamsis, tapi aku takder lar sesibuk seperti Ajk laen,
aku pown banyak Hang out Sem nie, Ish3.. Apa lar yang aku buat nih! aku
tak sangka nyesal pulak asyik duk keluar g shopping kompleks, tengok 
wayang, n banyak bazirkan masa jenjalan, Huh! Klau pandai takpe gark.
Tapi habit sem nie memang pelik, urm, baik aku online FB atau Ms, lagik Cun.


Urmm... Aku just mampu berdoa jela dengan harapan dapat result okey 
untuk semester nie. Banyak cabaran dan dugaan betul semester nie, dan
banyak jugak release tension pada masa dan tempat yang tak sepatut nye.
Huhuhu, kewangan aku pun makin hari makin teruk semester nie, wakaka
Tapi Alhamdulilah semua dalam kawalan, Hik23, okeyp, aku nak rehat,
Terima kasih kerana membaca, Jangan lupa study.. Hehehe...