Aldy Shah On

Setiap yang bermula pasti berakhir, hari nie adalah last day aku kat Kamsis,
Sedih ada, gembira pown ada, huhuhu, kengkawan sume…aku nak balik rumah 
dah nie, meh cepat say goodbye kat aku meh. Entry nie aku nak wish a million 

thanks kepada semua yang bersama-sama dengan aku pada semester nie, Oppss, 
jangan salah paham dengan ayat bersama-sam tue erk, huhu, korang bukan 
boleyh kira sangat, kuat imaginasi, Ahakss… Maksud aku sudi menjadi sahabat 

aku, ber happy sesame, ber sad sama2. Dan macam2 lagik lah. Korang memang 
terbaek dari kamsis lah. (tak kan terbaik dari ladang plak kan3?)

Banyak betul kenangan kita semua kat kamsis,banyak dugaan yang dilalui 
bersama, kenangan pahit, manis dan tak lupa jugak kontroversi-kontroversi 
yang berlaku dan kena kita harungi, Huhuhu, femes kah kita? Ahakss maybe 

lar sebab kita semua sentiasa menjadi public figure, Hahaha, eh poyo pulak 
statement macam tue, Huhuhu okeyp, seterusnya, chewah, buat karangan 
tak rasmi nie sebab banyak rojak words, Hik23, aku nak say thanks jugak 

pada yang membantu aku dalam segala-galanya, aku tak kan lupa jasa korang 
semua, sentiasa tersemat disanubariku ini,(Ayat agak skema). Sentiasa 
dikenang-kenang selalu…

Aku sedih lar nak tinggalkan korang sume, semester depan masing2 susah nak 
jumpa dan maybe tak akn se-akrab seperti mana sem nieyh, Urmm… korang 
ramai yang akan duk luar, duk kamsis, dah berpecah dah kita semua kan, 

harap2 kita still akan baek seperti mana sekarang, atau lebih akrab lagik 
walaupown susah nak jumpa, nanti sesame plan buat perjumpaan, ahaks, cam 
poyo jer aku punyer cadangan, okeh. Buat betul lar klau ader masa.

Nie jugak post terakhir aku untuk bulan 5, well, sambung balik bulan jun 
nanti palk. Kenkawanku semua, aku akn ridui korang, jumpa lagik semester 
depan owkep..