Aldy Shah On

Waaa... Rasa cam nak jerit kuat2 biar satu Utara dengar nih!, Alkisahnya
tadi aku dengan Syafiq pergi ke Auto City, dye nak g hantar borang LI dye kat
sebuah kilang. Aku ikut lah sekali, alang-alang orang dah ajak kan, huhu, time
nie aku takda duit plak. ble settle hal-hal L.I dye tue, rajin plak dye bawak aku
pergi ronda-ronda kat Penang dan jugak Sungai Petani, Wah!, sakan sungguh.


Dah namanya aku takda duit kan, so kena lar pergi bank Islam, nak amik duit.
Tapi nak dijadikan cerita, aku tak leyh kuarkan duit lar plak, aku rasa aku dah tekan 
betul2 dah aku punyer password, Huh! dah banyak kali dah berlaku kat aku punyer 
Bank Islam ATM Card. Time tue jugak lar Syafiq nie main pusing2, jalan2 kat Village 
Mall, mentang2 aku takda duit, huhu, pastu dye nak balik umah dye jap, Follow jerk lah.


Time nak balik poly sempat jap kitaorang singgah kat kat stesen minyak, alang-alang 
dah singgah kat Stesen minyak tue, aku pergi lah kat mesin ATM kat dlam tue, gune 
Maybank punyer ATM machine, pergh, lega giler aku sebab boleyh lak masuk, tapi yang 
buat aku angin, transaksi tidak sah, maybe sebab dah kena block. tapi kat situ tertulis 
RM300, eh kantoi plak, huhu, tapi sampai sekarang aku bingung nih, RM300 tue dikira


dikeluarkan atau pun still ada dalam akaun bank aku erk?? Waaa.. lagik lah tension ble 
aku pikir balik, aku takut duit aku dalam bank tue akan lesap jerh, Huh! kena buat 
siasatan nih, tak boleyh dibiarkan nih, sekarang terpaksa lar aku tak berduit, tunggu 
hari esok untuk g kauter bank, buat perhitungan, hahaha, wah, boleyh gelak lagik nih.
Entah apa lar nasib RM300 aku tue yerk?, Urm.. mintak2 selamat lah dye..


P/S:: Kadang2 aku rasa aku nie mata duitan kowt, kadang2 lerh... bukan selalu k..