Aldy Shah On

Hah! Camna? Tomei tak?? haha, kelakar giler dowh, entah lukisan sapa lah nieyh, 
dah lar  lukisan nie buruk, entah apa2 entah, hak23... actually nie aku yang lukis
lah, sebab tue berani kutuk tue, huhuhu, aku pown tak sure menatang apa nie, sebab
apa aku lukis menda nie dan post kan kat blog aku?? Meh rapat kan mata kamu, nak
story nieyh. Sebelum tue nak gtaw dulu, rasa bangang pown ada gark, sebab tak lawa.

Al-kisahnya bermula... Macam nie kul 2 petang tadik da kelas subjek keusahawanan,
Lecturer time tue pown dah penat kowt, time masuk dye ajar lar bab jenis-jenis 
Milikan Perniagaan, and then Puan tue suruh kitaorang buat latihan yang ada dalam 
dalam modul berbahasa melayu, soklan tue ada kat belakang modul tue.sapa yang amik
subjek usahawan taw kowt, klau tak taw, diam2 sudaa...hahaha, so ramai lar start buat.

Tapi Puan tue nampak sume lesu cam ngantuk jer... yela kelas kul 2 petang tue, the 
best time for landing atas katil, huhu ngantok siott... dengan suara yang lantangnya
Puan suruh tutup buku, pastu kuar kan sehelai kertas, Wah!! aku dah gelabah dah, tadi
mengantok tapi ble Puan sruh buat macam tue risau plak, ada pop kuiz kerh?? alamakk,
tetibe jer kelam kabut, cam orang baru tersedar dari mimpi buruk jerh, ok, then???


Puan tue cakap something yang agak aneh dan luar biasa, (bagik aku r...) ada ke patut
dye suruh tulis nama binatang macam katak, ular, burung, unta, gajah. tikus, arnab, then
Puan suruh satu kelas create sekor binatang mengabungkan sume binatang yg diberikan,
Huh! bayangkan susahnya nak create menda alah tuh, tak terbayang kat fikiran pown lecturer sruh buat menda tue, ingatkan ada pop kuiz ke ape ker, huhu, Alhamdullilah.

Tapi dengan rendah dirinya aku berjaya buat jugak, actually aku memang tak reti 
dowh bab2 melukis nih. Tengok jela lukisan aku atas tuh, huh! cam apa ntah!, tapi 
comey gark kan?? haha, puji diri sendiri lorh, sebab aku taw takda sapa nak puji
lukisan aku yang cantik nih, hahaha.. Ok, ble dah 10 minit masa diberi, maka tiba 
masanya untuk Puan pilih lukisan sapa yang akan dibentangkan kat depan kelas.
Hah, ini lar antara member2 aku yang terpaksa present dye punyer lukisan kata depan,
ada 7 orang yang terpilih, tapi gambar nie jer yang nampak lawa, so aku uploadkan kat 
sini, dan jugak lukisan dye paling sempoi, cam ayam, tapi nama yang diberikan untuk 
lukisan dye nie pelik sikit, susah kowt nak sebut sebab nama ala2 jepun, huhu, aku snap
picture nie gne kamera handphone, so tak nampak r lukisan dye. Congrat to Atien....

P/S:: Kadang2 rasa rindu sangat kat kelas lama, DPR B, rindu kat korang, :(