Aldy Shah On

Wah! Tajuknya macam story 18SX plak dah, haha, ada iras2 kerh??, Kat sini takda 
story macam tuh keyh, cerita camtu leyh buang kat bakul sampah jer, lalala, okeyp!
aku nak mula kan story aku nih, so duk diam2 depan Laptop, komputer, dekstop atau
seumpamanya yang korang rasa sesuai ngn dunie semasa nih. Fokus pada story aku
nih, walaupown ayat tak power, (Huh!, Aku bru taw kowt) Well biasa larh, setiap story
ada pembuka kata atau lagik sopan dan skema "Pendahuluan" bagik yang membaca
berasa bosan dan mengatuk, hak23, hah ble lagik nak tido depan blog Aldi Shah nih.

Kenapa aku men-titlekan entry aku hari nie sebegitu rupe? Cheewah, standard kowt, 
huhu, Okeyp take it seriously lak, sebenarnya aku wat title camnie sebab semalam ada something yang aku nak sharekan ngn sume yg membaca, Smalam tengah lepak bilik
Adli & syafiq ras lapar lak. So ajak lar dorang nie g makan tp Fidut, Saffuan ng adli jela
si sorang lagik tue sibuk duk diet, perlu kerh??? haha saiz pinggang pown dah 27 tp diet, 
nk saiz 20 keyh?? leyh pakai pakaian Kiki Lala, kuang3... okeyp, lepas tue kitaorg pown g
lah Kafe, teringin lak tempah Nasik Goreng, so kitaorg g r oder kat Abg kafe tuh.

Ada lar 2 oarang junior nieyh yang duk menanti nasik yg dye oder tue siap, tercegat 
kat situ, nampak cam angin jer, muka ketat giler dowh, sorang lagik tue selamba jer 
aku tengok, bengang kowt sbb dah lama order tp tak siap lagik. Pastu ada lar abg kafe 
yang sorang nie tanya budak pompuan tadik, dye boleyh buat muka ketat, nasib baik
mulut tak muncung, klau tak sama panjang tuh ngn sudu@ garfu kat dlma bekas atas 
meja kaunter, haha, tapi seyes giler muka dye, so abg tue tanya r skali lagik,pastu 
dengan muka kelat dye jawab nasi goreng pattaya 1, nasi goreng kampung 3, telur mata.

Muka cuak giler time dye cakap camtu, perghh, laju gile dye cakap, macam abg tue 
robot plak dye bagik arahan, maybe dye marah sebab lama ngat tunggu, tp agak2 lar 
dowh, abang tue pown manusia gark, depan orang  ko cakap camtu, nasib baek tak ramai orang time tue, malu gark kowt abg tue, perempuan lawa marah dye, agak2 lar jugak
macam mana abg tue nak ingat order dye yang mana satu, abang tue naik angin kowt,
siap hentak kuat2 senduk kat atas dapur, mak ang, leyh runtuh dapur tue...
Urm, moral of the story kita kne hormat keje orang, sometime customer tak semestinya 
always right okeyh!


P/S:: Kadang2 mengeluh jugak klau order lambat diambil, huhuhu