Aldy Shah On

Kata orang, kat dunia nie kita ada 7 orang mirip ngn kita, kalau tak silap lar

sebab aku tak amik port sangat menda macam nie, yang aku percaya, pelanduk
dua serupa tue wujud, urmm... tapi kenapa lar orang tua2 dulu guna pelanduk 
erk?? Muskil..muskil..maybe time tue pelanduk merupakan binatang yang femes, 
hak23... Yela, sebab tue lar binatang kecik molek tue diabadikan sebagai pepatah.

Apa yang aku nak story nie takda kaitan langsung ngan pelanduk yang sedang hidup
di hutan mahupun yang sedang berbahagia kat Zoo Negara atau pown Zoo Taiping
dan yang sewaktu dengan nyalah. Aku nak bercerita pasal sorang budak kecik niey,
hahaha, mesti perasan giler klau duk panggil dye budak, suke lah tuh. Sebenarnya dye
adalah kawan aku, sama umur kowt, hahaha, nak taw sapa?? dye adalah... Teettt...

______________________LOADING____________________________

______________________ 35% ________________________________

______________________ 55% ________________________________

______________________ 99% ________________________________

_____________________PAGE ERROR___________________________

Hahaha, mesti korang bengang giler erk?? klau tak bengang maknanya anda bukan 
dalam tekanan perasaan, atau maybe anda takda perasaan?? Oppsss.. hehehe jangan
marah... gurau2 manja jer.. bukan selalu, okeyp, nie gambar beliau yang dinyatakan,__
Hah! yang mane satu kawan yang aku maksudkan tue?? huhu, teka lah dulu...
tak mau teka?? ish, tak sporting betul lah, okeyh lah, aku bagik taw yang mana 
satu ok... beliau ialah... LOADING........ haha, gurau jer, meh nak tolak 2 orang yang 
takda kaitan tue, bersiap sedia yer....
................................Pussshhhh!!!! ..................................................
........................................................Pussshhh!!!!...................................................
............................................................................. Pussshhhh!!!.............................................

......................................................................................................Gedebush!!!..........................

Haaa... tue dye, ble dah tolak 2 orang tadik jatuh longkang maka tinggal lah sorang
budak nie,bersendirian, jom buli dye, hahaha, nie lar empunya nama Adli, wah!
perasan tak?? nama dye hampir sama lorh dengan Aldi, sebab tue ada lar gosip2
jinak kat Kamsis nie kata kitaorang nie kembar, Plak?? entah lorh, tak sma langsung.
maybe tang kulit kowt yang sama, putih, hah?? Putih kerh??? hak23...

So, korang dah taw lar sapa kembar aku kan? Putih Kerh?? hehehe, kembar kat nama
saja, bukan adik beradik ok.. nak buat adik angkat pown boleyh tapi umur sama kowt, kuang23...Pssssttt, bab umur2 nie, diam2, slow2 sikit, sensitif, huhuhu, camna??
hensem kerh?? muka masam time nie tapi still nampak berseri, apa rahsianya??
rahsianya... Rahsia lah, dah namanya rahsia, memang kena rahsiakan lah, hak23...

Harap tuan punye diri tak marah, melenting ataupown merengek cam budak2 sebab
story aku nie.hehe, saja nak share story ngn sume orang, bukan senang nak jumpa nama 
yang hampir sama dengan nama aku nie. Tapi yang pastinya ble ada member2 yang 
panggil nama kitaorg, jadik confius plak, dorang panggil sape erk??. Kesian... 
Kepada sahabatku Adli, Kita still kawan ok.. jangan marah ya wahai kembarku, huahuahua...

P/S:: Kata orang, tak kenal maka tak kawan, hahaha...