Aldy Shah On

Alop2 Hye2... Aku nak upload pic2 yang aku amik masa balik kampung

kat Kota Bharu Kelantan ari tue. so.. ramai2 pakat tengok okeyp. :)
Kenal tak pokok apa nie?? ini adalah pokok Belimbing Buluh, hah! mesti ada 
yang tak pernah dengar, aku pown pelik gark time first dengar nama pokok ni.
Buah belimbing Buluh nie masam giler arh! biase nyer my mum akan buah 
sambal dengan buah nie, masuk ikan, cili & buah nie, so jadik r sambal yg sedap.
Rumah nenek aku tak sah kalu tak ada menatang nie, Biri-Biri, tak kan tak 
knl kowt... kebetulan waktu aku balik kampung ada sekor baby bru lahir, Tomei.
Teman setia nenek aku kala kesunyian, waduh! mmg stailo r kucing nih, huhu
Susah giler nak amik gambar kucing nie, dengan pro nyer aku berjaya snap.hehe
+
+
+
Itu adalah antara gambar yang aku berjaya snap dengan elok, khas untuk ruang
PhotoShow Part 1, nanti kan plak Part 2 yng akan menyusul tak lama lagik.Tata