Aldy Shah On

Salam pembuka bicara buat kawan-kawan sekalian, nama saya aldy, dan saya kan membentangkan, Chopp!!! its time for comercial break, hahaha, will be right back
after 3 days.. huhu, Wah! over openning plak, ok larh kembali ke mental yang sihat.
Pada hari isnin iaitu beberapa hari yang lepas, ada presentation untuk softskill plak.
Actually kan aku ngn member2 tak taw pown kena present apa hari tue, tapi adakah 
aku sorang yang tak tahu apa yang perlu present?? owh ketingalan kah aku, Huh! mesti
ada yang meluat nih baca story aku, peduli apa aku punya blog, suka hati aku la.. hahaha.

Panjang bebenor pendahuluan karangan aku kali nih, harap tak muak yer, kalau muak 
atau loya2 maknanya??? (sendiri pikir)hahaha, berdasarkan gambar diatas(baca dengan
nada skema macam korang baca buku teks, muahaha) sebenarnya pic time aku present 
takda, so apa salahnya taruk gambar2 dorang nie plak, dah muak kowt asyik taruk
gambar aku jer, blog aku suka hati r.. (ish, tak elok bongkak), nak citer sikit pasal ahli
kumpulan nieyh, huhu bagik glamor sikit kat blog nie, sepatutnya ada 5, tapi kemana 
ilang sorang lagi hero nie? Oh, dye tak sihat, moga cepat sihat yea.. sape?? sendri pikir.

Sekarang lapar lar plak, huhu, jom makn nasik lemak. Chopps!! apesal tetibe kuar story
pasal nasik lemak plak nieyh?? haha, sebenarnya story softskill setakat tue jer, tak de
yang best kowt sebab tue digabungkan dengan story nasi lemak, haha jangan angin dulu,
sabar dulu ok.. kita makn nasik lemak seringit sebungkus nie dulu, pastu decide nak 
marah ke tak ok?? cun arh.. sebenarnya pada hari ada softskill nie aku beli nasi lemak 
kat depan foyer JP, group dari DPR 3A ada niaga kan. syokk gark makn  nasik lemak
nie sebab dah lama tak makan nasi nie... kalau sesiapa berkesempatan tue jangan lupa
singgah kat Foyer JP, minggu nie yerk, tapi tak sure larh minggu depan ada lagik ke tak.

Hahaha, korang bosan erk baca story@entry aku kali nie?? urmm, tue larh, aku sebagai penulis@pelapor nie pown rasa bosan jer time menulis, have no idea maa... maybe telah
tertulis sebagai takdir entry aku kali nie takda aura, sebab tue aku gabung sekali entry softskill dan jugak nasik lemak, sebab satu hari satu entry saje, kan banyak2 nanti orang
pikir aku psiko plak, susah tuh!. well tak mau2.. hahaha, disebabkan entry ini agak suam2 kuku, so aku nak hotkan lagik dengan beberapa pic yang diambil@disnapkan oleh
kamera gurl yang tidak pro dan nasional(apa aku melalut niey??)hahaha, so, korang tengok
lah foto yang tidak hangat dipasaran nieh yerk, Awas! jangan berfikiran negatif, huhu.
Kumpulan satu malaysia, melayu ada,chinese, india pown ada, Aku suka group nieyh,
Suka very much larh. mengambil kata2 lec softskill, kumpulan nie seoalah-olah tengah
meluahkan perasaan mereka ketika presentation, kenapa?? ada r, rahsia kowt, psssttt.
Wah! businesswoman kerh?? nie mesti tengah amik order baju raya niey, ish3.. customer pown satu hal, time niey jugak larh nak call buat tempahan, hahaha, jangan marah yaa.. ini
adalah satu gurauan untuk menaikkan darah korang, kan kena derma darah hari tue.. haha

P/S:: Kadang2 sakit hati dengan kritikan orang kat FB, tapi ada aku kesah?? FB aku kowt...