Aldy Shah On

Salam... Hari nie cukup bermakna kerana mulanya diary story pasal LI,
taw tak Li tue ape?? ish2.. tak taw??? Heran lorh.. klau nak tahu Li 
bermaksud Latihan Industri, huhu adik beradik kepada Praktikal, hah!
taw pown kan??? Hari nie ada tak limat kat Dewan Muadzam Shah.
Pergh.. ari nie tak sempat nak makan sangat, sekadar roti & air mineral.
Nie bukan story untuk korang sedih or kesian yerk, sekadar berkongsi.


Well, aku risau giler dowh pasal Li nih, nak Li kat ner weh?? huh, susah
plak nak carik tempat untuk aku wat praktikal nih yerk. kne survey tempat 
yg dekat ngn umah lar, takpown yang jauh, but ada risk nyer r kalu jauh 
dari umah, tempat tinggal, nak mamposs klau praktikal tp takda tempat 
tinggal?? tak kan nak merempat bawah jmbatan kowt. hak23... okeyh
itu jer pasal Li, next story pasal menda nih ble aku dah dapat temapt Li.