Aldy Shah On

Bulan yang paling mulia akhirnya bertandang kembali, korang dah bersedia untuk menahan diri dari lapar dan dahaga kerh? hoho, soklan yang mampu dijawab oleh semua orang, betul3. bulan ramadan kali nieyh jugak buat pertama kalinya aku akan coret segala kenangan saban hari aku menjalani ibadat yang wajib nieyh, actually aku nak bagitahu yang aku tak boleyh balik puasa pertama tahun niey, even ada cuti pown, camna tue? kena baca dalam Suka Suki Ramadan Aldy mulai 10 ogos 2010, segala coretan ramadan 2010 hanya di blog Aldi Tavians.