Aldy Shah On

Bagik laluan, tuan punyer Aldi Tavians ingin melepak kat sini sambil bergosip-gosip,
hoho, bulan pose nih, tak baek lorh  bergosip, saja jer mengajak semua folowers utk
membaca entry khas dari aku nieyh, dikala kebuntuan untuk menulis blog dalam bulan 
ramadan nieyh farish datang membawa khabar gembira, wah! gembira kerh? boleyh
lar dari takda apa2 news kan. So aku dengan senang hatinya nak mencelah sikit kat
blog nih, entry suka suki ramadan aldy episod 2 sambung esok ok... sekrang aku nak
share pasal De'din, kenal tak? klau nak knl leyh lar jadik followers dye, sedang leka aku
layan FB dapat msg dari dye:







De'
nak support dedin x?
11:09pmMe
apa dye?
11:09pmDe'
tmbah widget yg aku buat dlm blog ang..
nak x?
11:10pmMe
widget apa?
leyh tgok dulu
11:10pmDe'
penunggu blog..
masuk tgk kat blog aku
dekat penjuru bawah blog
11:12pmDe'
dah tgk??
11:13pmMe
jap...
tenet slow lorh...
loading amik masa
11:13pmDe'
haha..
it's okay
aku dah send mcg kat ang
kalo rasa comei ltak lah
bye
sayanara
11:43pmDe' is offline.
11:51pmDe' is online.

Then aku check message kat Fesbuk aku, so aku copy n paste url widget yang dye atar 
tue then try kat blog aku, dah alang2 orang bagik, apa salahnya aku try kat blog aku kan? hehehe, okeyh, Mesti yang tak tahu apa2 atau pun tak paham apa yang kita orang chat 
kat fesbuk akan tertanya2 apa larh yang aku merepek kan? okeyh, camnie actually De'din, 
my friends and also follower blog nie telah mereka satu widget dan dye telah rekomen kan
kat aku widget berkenaan, siap hantar kod widget tue melalui fesbuk lagi. paham? klau 
tak paham jugak kena telan vitamin C banyak2, hehe, takda kaitan lak.Ok, komen aku 
tentang widget yang direka oleh De'din dan abangnya, jeng..jeng..jeng..

>> Widget nieyh menarik, bukan senang nak reka widget taw, kebetulan warna bear 
tue hampir sma ngn warna blog aku, matching gark taruk kat situ, tapi kan, kalau 
boleyh wat warna yang pelbagai, baru cun, klau warna yang lawa2 confirm blogger 
girl minat nak taruk kat blog dorang, Aku ske kalau bear tue warna biru, matching ngn 
blog aku, tapi warna nieyh pown okeyh gark, matching gark ngn blog aku, anyway, 
thakns a lot yaa sebab kasi kod widget nieyh kat aku, suke3...

Itu komen dari aku, ikhlas aku komen, huhuhu, klau korang nak widget nieyh boleyh larh 
korang visit blog De'din, sokong dye ramai2 yer kengkawan, tapi setakat entry ini ditulis
oleh tanganku dye belum lagik mendedahkan kod widget bear nieyh, maybe nak adakan
majlis yang grand kat hotel untuk perkenalkan widget nieyh, hehehe, gurau jer, nanti akan 
ada larh kod widget nieyh kat blog dye, survey2 larh selalu blog dye tue okeyh. Kepada 
De'din tenkiu so much bro, kalu dah buat satu tue teruskan larh buat 2, buat 3 dan buat 
banyak2, then aku taruk kat blog aku gark, huhuhu tak salah kowt, Thanks again!