Aldy Shah On

Boleyh ker klau aku istiharkan hari nie adalah hari menonton movie dan drama yg ada dalam lappy aku nieh? boleyh kowt, klau nak bangkang see you in court! huhu gurau2 jer, kang tak pasal2 ada yang amik seyes menda alah nie, huhu, takut... bukan nyer kita boleyh jangka apa yang orang pikir, urm.. tapi suke ati aku lorh, blog aku, wahaha, okeyh, tak baek combong & bangga diri sendrik, boleyh mendatangkan sembelit, hah? camtu pown ada? ada larh, try search kat goolge tgok tul tak apa aku kata, klau tak jumpa jawapan bagitaw aku okeyh, haha.

Actually aku bowink giler ari nieyh, bangun tido on9 FB, pastu tgok lar movie sayang you can dance, dah berapa kali dah aku tgok movie nieyh, saja nak buang masa, then aku tgok lar Boys over flowers, haha, yang nieyh tak boleyh blah, sebab aku tertido depan lappy aku, bangun kul 5 petang sambung balik tengok, huhu sekarang baru episod 2, sebenarnya ramai kata story niey best so aku dolod larh kat tenet, ada web nieyh kata full subtitle, tp hampeh, 2 episod yg aku tengok sekarang takda pown. So agak tak paham dan boring lorh, urm...

Sambung tgok story boys over flowers laen kali larh, sebaba best plak aku layan member2 kat Fb, besa r ujung minggu sume pakat sengkang mata depan laptop masing2 untuk online, huhu, termasuk aku, tapi aku memang kaki FB pown, tiap2 ari On9 sampai pagik2 buta, tak reti2 nak tido larh aku nieyh kan? nak buat macam mana, dah ketagih dengan menda alah nieyh, so that my activity for today, huhu, memang membosankan betul lorh, Bowink23...