Aldy Shah On

Hari sabtu biasanya hari yang tak membosankan bagi aku, kenapa erk?? sebab bangun tido tatkala mentari terpacak atas kepala, haha, tapi berlainan plak hari sabtu lepas, awal plak aku bangun tido, maybe disebabkan malam tue something yang hot but not happenig berlaku kat bilik member aku nie, so awal2 pagi aku dah terbangun dari lena kerana terganggu dengan alunan syahdu lagu-lagu nasyid dan berunsur sedih, apa kena dengan member aku yang sorang nie? pagi2 dah pasang lagu-lagu nasyid sedih, urmm, tengah layan feel sorang2 sambil jari jemari tangkas menaip update dye punyer wall kat FB, huhu, nak join jugak, then aku yg baru terbangun terus on lappy aku atas katil. hah! jgn kutuk! awas kamu, hohoho...


Tanpa mencuci muka terus jer aku sign in FB, hahaha, gilo ke apo aku nieyh, tak cuci muka dan asyik layan FB, nak join apa yang member aku buat kat FB, sambil tue sempat gark jenguk blog Aldi Tavians, ada lar peningkatan dalam jumlah pelawat, maybe sejak empat menjak nie ada banyak story best, tak sia2 aku walking kat blog orang laen, beberapa jam member aku tue kelu jer, aku pown takut nak tegur, lagu2 tue jer yang duk kedengaran dalam bilik yang sunyi nie. Hoho takleyh story detail ngat, setakat tue jela, nanti ilang mood plak nak baca blog nie. baek r, tetibe member aku sorang tue bersuara, kitaorg pown plan makan kat luar ngn member laen, Siapakah yang dimaksudkan tue yea?? sapa lagik...

Hahaha, inilah geng2 hari sabtu.. yang dimaksudkan tue kat depan sekali, wah, nampak over jer amik gambar camnie kan? tapi seyes dowh aku ske lar pic nie, ada ciri2 seni lukis, hehehe
Bangun pagi2 tapi lepas zohor baru lar kitaorang kuar g breakfast, berjam2 on9 FB, so lepas sepakat nak makan kat luar, kitorang decide makan dekat MJ(Mutiara Junjung), berempat.
Nie sorang, teringin jadik model carrot susu kowt... nasik tak sentuh lagik tue, hahaha sempat posing amik pic tengah sedut air carrot susu, entah minum betul ke tak, okeyh, pic sterusnya
Cepat tak kitorang makan?? huhu yang nie jela sisa yang tinggal selepas kitorang berempat melantak kat MJ, osdap woo, kitorang makn nasik ayam, Ish23, sodap sungguh larh, huhuu
Tiba masanya untuk balik, walaupown rasa kejap jer tapi nak buat camna, memang bowink time nie sebab ari sabtu biasanya kuar g hang out kat Landmark, urm.. so nak buat apa yer?
Masing2 dalam kebosanan dan keboringan, huhu lepak bawah pokok berdekatan dengan traffic lite, tepi jalan kowt, serba salah, nak masuk  ke tak, hahaha, awal lagik lorh, bowink!
Finally masuk lar jugak kedalam, huhu, sempat plak syafiq snap gambar2 pakguard yang ensem2 belaka nih, hehehe, apa tunggu lagi, kne lar g amik matrix card dulu sebelum masuk
Inilah yang akan terjadi kalu dah boring tahap maksima, perghh dengan daun pinang jugak dye nak bergambar, spo lah yg amik gambar ni, amik lah gambar atas pokok pinang, hahaha
Oit! buat apa kat atas tue?? turun! turun! urm.. maen2 betul bebudak nieyh, turun cepat!, nak terjun pown takpe, hahaha, active betul lepas makan nasik ayam, sampai kat atas tuh.
Owh, yang nie baru bagus, hahaha, lawa gark pic nie, spa kameraman? sapa lagik kalau yang takda dalm pic nie, huhu, memanjang amik gambar, kira pic yg nie stai gark lah. tq syafiq.
Wah! baru jer sebut nam dah kuar pown dye, huhu, alolo, time kitorg ko amik gambar ramai2, tapi ko amik gambar sorang2 plak, mana aci camni, hehe, nak rambutan tue...
Actually kitorang round2 dari pondok guard, ke dewan Muadzam shah, pastu jenjalan 
sampai kat tangki air, jauh kowt, tapi tak penat langsung, maybe sebab kebowingan melampau sangat, ssamapi kat tangki air atas bukit tue kitorangan gi makan buah rambutan, hohoho, best sangat time nie, sedih lorh ble ingat balik sebab banyak kenangan indah akn buat kita rindukan saat2 indah tue, huhu, Thanks to all my fren, iaitu Are mat shah@Pakndak, Adli@BA, Syafiq@(Takda, hahaha), kenangan indah nie pasti akan dirindui suatu ari nanti.yang  bertiga-tiga tue, apa tunggu lagik?? Terjun cepattt... hahaha, Friends For Eva!!!