Aldy Shah On

Dah lama nak tulis pasal bintang baru Hollywood nie, first time aku dengar lagu budak 
nieyh aku ingat kan lagu tue pompuan yang nyanyi, sebab suara yang merdu tue sodap 
dengar, pastu lirik & musik dye boleyh tahan lorh sampai sekali dengar jer terus aku 
minat lagu dye, bukan senang aku nak minat lagu sekali dengar jer, nak3 lagu2 melayu sekarang, Opss, setiap orang ada pandangan dan selera musik masing2.. Bukan aku kata
lagu melayu tak best tapi kurang kick, huhu, well jom bersama-sama kita kenal dengan
Justin Bieber, budak yang femes kat dunia musik Hollywood, susah2 nie aku search kat
Pakcik Google semata-mata nak share dengan pemantau2 aktif blogku. Get ready!!!

Profile Diri:
Nama Dalam Surat Beranak: Justin Drew Bieber
Tarikh Lahir                           : 14 mac 1994
Tempat Lahir                         : Ontario, London, Kanada
Tinggi                                       : 5'5"
Warganegara                           : Kanada

Justin Bieber mula menyanyi pada umur 12 tahun, perghh, patut r suara dye sedap jer dengar, suara pown masih lagik suara budak2, biasa lar, dan dye jugak pernah menang
tempat kedua ketika menyertai pertandingan nyanyian tempatan kat negara dye, tak
sure larh apa nama pertandingan nyanyian tue, tak femes kowt, sebab tue tak di mention
kan nama pertandingan tue, Pada masa tue jugak dye tak amik kelas vokal pown, just 
nyanyi kat umah jer, disebabkan nak sharing kemenangan tue dengan saudara2 dan 
teman2, maka dye dan ibunya bukak akaun Youtube, selain saudara2 dan kengkawan
ada jugak yang ske akan video yang di uploadkan kat Youtube tue. Untung betul lorh.

Album budak nie berjudul My World telah dilancarkan pada 17 November, dengan 4 hit 
single yang gempak iaitu "one time"," one less lonely girl","love me" dan jugak "favorite
girl", dye adalah satu-satunya artis dalam sejarah Billboard yang mempunyai empat single
dalam album debut yang tersenarai dalam carta 40 on the hot 100 sebelum melancarkan album. Pergh, mmg luar biasa betul budak nie, mesti idup dye syokk kan sebab femes 
masa kecik lagik, pastu kaya plak tue, pendek kata apa saja dye nak beli boleyh jer sebab banyak duet betul, tak habis nak berbelanja, orang tua2 selalu kata budak2 takleyh pegang duet banyak2, So justin give ur money to me, coz im ur bro, hoho tetibe plak yea, kuang23..

Itu jer sedikit sebanyak tentang budak yang baru jer berumur 16 tahun tapi dah mengecapi kegemilangan dan populariti yang memang diidam-idamkan oleh kebanyakan bintang Hollywood, kesian kat bintang hollywood yang memang duk buat macam2 sebab nak tarik perhatian paparazi, tapi suara?? hampeh, taw tayang body jer, meluat tul, hoho, justin bieber takyah buat menda aneh pown leyh femes, tapi selama mana leh kekal sebab suara dye akan berubah suatu hari nanti, urm... klau suara dah matang nanti leyh femes kerh? boleyh kowt, rupa ada apa.. tapi so far aku minat sangat dengan lagu baby, hoho, so far so good lorh, jom enjoy nyanyi lagu baby, liriknya dibawah, ( tak ske upload video kat entry sebab nanti slow)


Lirik lagu baby by Justin bieber
You know you love me
I know you care
And I would never, not be there
You are my love
You are my heart
And we would never, ever, ever be apart
Are we an item?
Girl quit playin'
We're just friends,
What are you sayin'
Take another look right in my eyes
My first love, touch my heart for the first time
And now I'm like
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo
I thought you'd always be mine
For you, I would have done whatever
And ya stick it with me when we're together
And I'm gonn' play it cool
While I'm losin you
I'll buy you anything
I'll buy you any ring
Cause I'm in pieces
Baby fix me
Come see if you wake me from this bad dream*
I'm goin down, down, down
Baby, baby, baby noo
I'm like
Baby, baby, baby noo