Aldy Shah On

Hampir seminggu tak update blog, windu tak? urm.. yela sape r kita nieyh, takda 
sesapa nak windu pown, hahaha statement yang agak mengada2,
bukan tak mahu update tapi memang banyak masalah yang berlaku sejak 2 ke 3 hari 
nieyh, dimulakan dengan lappy aku yang rosak apa entah, sampai sekarang larh duk 
tersadai tepi katil Syafiq nieyh, pastu usb sony ericcson aku ilang kemana entah, 
sebab tue larh kalau korang perasan aku punyer blog takde pic yang latest sebab aku 
tak leyh nak masukkan gambar at this moment. lappy yang ada takleeyh bluetooth dowh!

But aku still in luv dengan blogging nieyh, sebab tue pinjam jap lappy si blogger yang 
tengah meningkat naik namanya kat dunia maya nieyh, hahaha, teka r sape, 
kalau betul aku belanja minum air lai chi kang kat bazar ramadan, untuk orang pose 
jer, kuikui... well sepanjang akau tak update blog nie banyak yang berlaku tapi dah 
lpe nak story caman, so aku nak share sikit pasal tajuk berita yang aku baca kat laman web Hmetro dengan Kosmo ( sejak 4 menjak nieyh ske plak aku lawat web berita nieyh, urm..)
kompem r korang terkejut ble baca artikel newspaper nih. tutup mata dulu.

Hah! sekarang bukak mata,kuang23... Sapa ske makan ikan masin pasni
sila check samada ikan masin tue di buat kat negara nie ker atau yang di import
dari Indonesia sebab dye awet ikan guna pengawet mayat, eee.. cannot imagine lorh
sapa yang makan ikan masin, nasib baek aku jarang makan menda alah nieyh.

Bayi pramatang yang telah disahkan meninggal dunia telah hidup kembali setelah 
dipeluk ibunya selama 2 jam, Sungguh menakjubkan sebab memang tak masuk akal 
kalau ikut fikiran lojik, tapi kuasa Allah s.w.t... bayi tue meninggal dunia dan diserahkan 
oleh doktor untuk penghormatan terakhir, pastu dye mengusap bayi nyer tue sambil ceritakan apa yang ingin dilakukan bersama adik kembarnya, nak baca leyh klik kat sini

Walaupown banyak yang tak sempat nak dicoretkan tapi boleyh larh setakat niey, 
nanti tulis pasal menda laen lak, confirm gempak!