Aldy Shah On

Assalamualaikum kengkawan blogger semua, adakah semalam adalah hari yang indah
atau hari yang biasa aja? urm, semalam berlaku perkara yang tidak terduga dek akal aku,
apakah ia? semalam aku amat kecewa sangat2 kerana aku jumpa balik usb handfone
sony aku, eh mereng ke apa, jumpa balik barang yang ilang tapi kecewa. bak kat omputih
dont judge a book wif a cover nye, urm.. is it right? sambung balik kepada kekecewaan tadi.


Aku kecewa walaupown aku jumpa balik kabel usb handfone sony aku sebab aku jumpa
menda alah tue kat tempat yang tak sepatutnya, iaitu kat bilik member aku, siapakah dye?
biarlah aku rahsiakan, cukup larh sekadar menamakan hamba Allah itu sebagai nama
samaran dye B ( ingat nak wat nama A, tapi tue nama aku daa..) sampai ati kawan aku tue
ambik barang aku, selama nie betapa susahnya aku update blog tanpa pic sebab usb ilang.


Bukan niat aku untuk memalukan kawan aku tue, sebab tue aku try seboleh mungkin untuk 
tidak memdedahkan siapakah dye, member aku adli lagi all out, dye story sume dengan 
detail, terkejut gile aku baca belog dye, nak url ker? pandai r korang carik sendrik, lalala,
tapi bukan nak mengutuk member sendri, taw tak betapa sedih nya aku, aku percaya kat member2 aku, aku tak berfikiran negatif pown, tapi ble menda nie dah terjadik, urm...


Sedaya yang mungkin aku cube berfikiran positif walaupon aku jumpa barang2 tue dalam 
blik member aku tue, maybe dye pinjam dan lupa nak bagik balik, tapi tidak, aku tak leyh 
pikir macam tue, dah banyak kali aku tanya samada dye ada pinjam aku punya Usb dan sebagainya, then dye dengan selamba malah kadangkala naik angin ketika menjawab,
aku tak amik, aku tak taw dan sebagainya nya larh alasan dye... memang sedeyh gile r...


Sekarang aku dah jarang nak percaya kat orang, malah member sendiri terutamanya yang 
amik barang aku pastu tak reti nak bagik balik, aku lak jenis susah nak mintak balik, kesian 
larh katakan, punyer prihatin,aku sentiasa positif tapi? mereka buat tak taw jer, pedih giler dowh! so aku dah mula jadik kedekut, buakn apa nnati korang ilangkan barang aku susah larh aku, takkan nak beli laen kowt? banyak nyer duet aku kan? sampai ati buat aku, urm...