Aldy Shah On

Alohai... eh ari nieyh dah masuk puasa kali ke berapa ea? urm... tanya member2 pown 
dorang tak taw dah berapa hari kita pose, aduyai.. korang tahu ker dah berapa hari kita 
pose nieyh? tell me lorh, i dont know lorh, malas nak kira lorh, tengah kekenyangan nieyh 
lepas berbuka bersama Penasihat Akademik tadi, kitaorang berbuka kat MJ dowh!, jangan
jeles lorh, best sesangat berbuka tadi, hampir semua classmate datang, kalau tak silap 
sorang jela yang tak datang, so memang meriah giler arh, kebetulan lak dorang buat 
suprise party untuk besday PA kitaorang, huhu aku pown tak taw menahu pown besday 
PA aku ble, urm maybe dah lama kowt, and aku pown lpe aku wish kat Fb ker tak, huhu, 
teruk kan? but anyway majlis bukak pose beramai2 nie mmg happening giler.

Majlis bukak pose nieyh di rancangkan oleh klas DPR3B, huhu aku pown taw last minit,
but thanks kat korang sume lorh sebab tak lupakan Aldy, ada yang inform gne fesbuk, gne handfone pown ada gark nak bagitaw pasal bukak pose bersama PA 
( Penasihat Akademik) nih, urm terharu aku dibuat nya, hampir sume classmate terlibat 
dan datang walaupown non muslim, huhu itu larh kelebihan kelas kitaorang, always
sharing is caring... tak gitu kenkawan? kuang23... but agak ralat sikit sebab sem nie
almost all aku punyer kelas adalah 3A, huhu semua kelas aku masuk 3A sem nie, but
my soul and my heart always in 3B, huhu, seyes, ikhlas nieyh. tahun depan kita gabung
kelas balik okeyh, hopely u guys miss me too lorh... tak sabar menanti saat2 itu, ngee..

Last but not least thanks again kat korang sume ( geng2 3B) kerana still layan
aldy cam dulu, huhu, kita kan satu kelas now n eva,.. kat sini ada beberapa pic yang
sempat aldy amik untuk disiarkan kat blog nieyh, takda kat tempat laen nih, fesbuk
pown takda pic yang macam nieyh, tak upload lagik, n maybe tak kan diletakakn kat 
fesbuk sebba orang laen dah letak, kang takda yang komen lak kalu degil nak taruk 
gark, huhuhu selamat menatap foto2 ekslusif nieyh okeyh,