Aldy Shah On

Hari nie awal2 lagik dah update blog, dalam keadan yang belum mandi, huhu, tak buchuk yaa.. still wangi dan harum, lalala... tergerak hati pagik nieyh nak On9 myspace, MasyaAlllah.
Dunia dah nak kiamat kah? makin ramai golongan gay dan bieseksual kat dalam laman web
sosial nieyh, Huh! sorry sebab direct to da point yaa.. sebab aku dah lama taw pasal menda niey ble aku selalu layan myspace dulu2 masa sem 1. then sebab wifi free yg disediakan block laman web porno nieyh ( Myspace), aku jarang r On9, lagi pown web nieyh loading slow nak mamposs, time aku kurang dah layan MS, FB plak makin femes, huhu, apa tunggu lagik kan.

Pagi nieyh aku ada bukak beberapa profile yang terang2 dia tulis kat situ yang dye nieyh Bie, Gay?? toksah citer arh, berlambak dowh, sial sungguh, yang aku agak tersentak tuh jantan2 melayu larh yang terang2 taruk gambar dye, siap tulis lagik statement yang dye nie gay, bodoh betul lorh mamat tuh, terang2 tunjukkan kat orang, tak  malu betul, bodoh punyer orang lorh. Senang jer nak tahu dorang nieyh gay ke tak, mostly larh dorang akan taruk pic2 seksi, cam tak pakai baju ker.. pakai underware jer, dan lagik dasyat leyh plak dengan berani nya taruk gambar bogel sebagai pic profile, Huh! bengong tul, tak takut azab ker? Astaga..

memnag dunia sekarang sedang menuju ke lembah kemusnahan dah, siapa lah aku nak nasihatkan orang sebab aku pown tak perfect, sekadar mencoret sesuatu untuk aku kongsikan dengan kengkawan blogger aku, juga sebagai peringatan kepada aku sendiri, yang sedihnya gay kat dalam web tue sume jantan2 yang nampak macho dan kacak dari segi luaran, so pasnie jangan tanya larh kenapa pompuan leyh kapel, leyh kawen dengan lelaki yang tak ensem, sebab nya yang ensem dan kacak malah ada badan sasa giler mostly dorang minat kat sesama jenis, Huh! mangkuk hayun betul larh, mintak jauh2 larh dari aku, takut!

Takut apa? takut dengan azab yang akan menimpa aku, keluargaku, kengkawanku dan agamaku. pesanan aku kalau larh ada yang mula minat kat jantan, atau memang ko nie spesis gay or bie, cepat2 larh taubat, nyawa kita ble2 masa jer akan diambil, sebab kita bukan tahu pown ble kita akan mati kan? cepat2 insaf yea, aku nasihatkan jer, kalu tak mau terima suka ati  ko larh, ada aku kesah? yang pastinya aku tak mahu tanggung dosa orang laen, dosa aku pown belum tentu aku mampu tanggung, sejak bukak Myspace tadik aku jadik terfikir plak nak delete aku punyer MS tuh! fren aku pon ada 99 orang jer, sbb sume dah pindah ke FB.

Tengok larh kalu aku terdetik nak delete sebab setiap yang buruk ada baek nya kan? kowt2 larh suatu hari nanti akan ada kebaikan buat aku, tapi so far aku tengok banyak keburukan myspace nih, so aku tak kan terkejut kalau Malaysia haramkan MS, sbb mmg banyak effect negatif  pada remaja sekarang nieyh, lepas bukak jer MS tadik, terus seram sejuk aku tengok,  menakutkan aku lorh, kalau kaum lain takpe, ini tak, kaum aku, seagama dengan aku yang terlibat, pasnie confirm aku malu nak mengaku yang aku ada Myspace, tak pown jangan sembang langsung pasal web tuh! huhu, cam trauma lak, malas dah nak on9 MS,Dosa!!!