Aldy Shah On

Alohai...Feel so tired today, tak taw apa jadik, today ada oral presentation
untuk English punyer subjek, memang penat, tambah lagi dalam group, so
memang akan ada lar masalah yang timbul, tapi tak larh besar sangat, aku
balik bilik lepas rehersal, tapi sebelum tue balik blok g bilik syafiq nak print
question untuk oral tu, urm, penat dowh ulang alik, pas print g library, pastu duk
dalam setengah jam kat situ baik bilik, ble pikir balik boleh dapat mental doe.


Topik untuk oral tue memang tak leyh blah tul, pasal Fifa 2010 aritu yang kat
Afrika, memang susah doe nak faham pasal menda ni, kalu topik laen leyh
r aku paham kan. Anyway time oral tue gelabah semacam je aku, maklum
larh aku just hafal seratus peratus, bukan nyer aku tahu banyak sangat pasal
football ni, nak kena sebut nama2 pemain pown tergeliat lidah nih. tapi aku
berjaya setel kan oral english tue dengan bantuan classmate aku. Syukur.


From english oral tu ada gark hikmahnya, iaitu "Ambil tahu segalanya"
maknanya sentiasa peka dengan persekitaran, time Fifa aku just sokong
sesuka hati aku jer, mana yang aku rasa akan menang aku akan support,
terrer  tak aku? yang menang tue larh aku support, hahaha, kiranya sepanjang
Fifa aku jela yang betul, sebab yang menang tue aku sokong! korang duk
gadoh2 pasal team sendiri tak menang pehal? macam dapat duet kat korang.


Aku blah dulu before ada yang angin dengan statement aku, hahaha, anyway
walaupun ada saja yang tak kena sepanjang oral presentation tu, at least aku
dapat buat sebaik mungkin dan aku rasa aku puas ati lar jugak dengan oral tu.
Last but not least don't forget to leave ur comment yea at chatbox, by the way
aku sedang pikirkan cara penulisan blog yang lebih kreatif, feel free to help me
to improve my penulisan yea. Sehingga jumpa lagi, Assalamualaikum...