Aldy Shah On

Dalam hidup ni tak semestinya heppy jer, tapi kadang2 aku pelik gark, 
apesal lar korang ni duk tension2 sangat, be cool dah ler, hahahaha. 
but seriously aku tak berapa suka sangat hari ni, entah lar, maybe berdepan 
dengan orang yang hanya pentingkan diri sendiri, kira perasan bagus, 
syok sendiri dalam kelas, kowt yea nak perasan bagus 
tak yah r menunjuk depan aku, bagi aku ko bagus ke ko tak bagus ke, kita 
semua ni tak PERFECT okeyh! tak yah r bangga sangat, apa yang ada 
akan ditarik balik suatu hari nanti. Citer yang lain plak ada yang mungkir janji, 
tawarkan sesuatu kat aku before raya lagik, aku cakap lar yang aku okeyh jer, then 
tup tup petang tadi singkirkan aku lak, aku tak kesah tapi agak2 lar, 
laen kali JANGAN janji dengan aku kalu dah taw akan singkirkan aku, Lantak korang larh, 
aku bukan selamanya dalam kelas tue, tak teringin langsung dowh! Okeyh, 
puas hati aku tulis story ni, sorry aku jenis tak suka direct sangat sebab nanti 
aku gak menyesal shoot orang, hahaha, yang penting aku happy, 
lantak korang lar nak sedeyh ker or marah ker,. ada aku kesah? tak kan? bye3...