Aldy Shah On

Waduh! september dah nak berakhir, teringat plak kat lagu Greenday,
wake me up when september end.Kalau pikir2 balik banyak pulak benda
yang aku belum buat sem nie yea..contohnya tengok wayang, hahaha,
sem ni aku try jadi low profile sikit, tak kira kat mana, but the junior still
know me and add kat FB, boleh aku berlagak jap? erk.. kira femes jugak
aku kan? hahaha, Gedebussh!!! ok sesi berlagak dah tamat. bye the way
aku singgah kat blog ni jap je nak kasi tahu yang aku akan kuarkan story
yang agak2 slow motion atau pown bak kata orang2 melayu "jiwang"
hehe, aku main redah jer translatekan, well the best words only came from me.
wah perasan sekali lagik, urm.. Gedebush!!! ok tabiat perasan berlebihan
berjaya dikurangkan, aku nak blah r, tak tahan asyik pukul diri sendiri.
Gua chau dulu babeh! Have a nice day yea...