Aldy Shah On

Alop!, Eh agak kurang sopan, urm.. takpe r... kalau bagi salam kan takda sape nak
jawab, tak gitu? Jangan marah yea.. huhu Minggu ni aku busy sesangat denggan test,
kuiz dan seumpamanya.
Sampai satu tahap tekanan kat diri aku buat aku gelak2 sampai tergolek,  bukan gila 
tapi mereng sebab ada geng2 yang sempoi abis, tiap2 malam lepak kejenya nak gelak
jer dengan macam2 lawak.
Apa pon kepada korang yang akan final tak lama lagik atau pon ada kelas ganti berderet
-deret mohon bertenang semua yea, tak lama lagik dah nak abis sem dah, nanti leyh lar
enjoy sakan kat rumah.
Aku doakan korang sume sukses dalam semester ni, dan jangan lupa doakan aku juga 
supaya berjaya yea, bak kata bait lagu ( lpe tajuk lagu tu) ingat daku dalam doamu, well 
sehingga jumpa lagi.