Aldy Shah On

Dalam duk melilau kat rumah Pakcik kesayangan aku, ala. .pakcik gugle.. Aku terjumpa
dengan  pompuan cantik nie, Hik3... terjumpa kat  dalam google  sites jela... Adakah ini
skandal baru Pakcik google ku? Urm.. boleh tahan lawa dan jelita lar, kalau tak caya tgok:

Comel kan? erkkk, jejaka2 yang sedang control macho tue mesti berkenan kan? Aldy?
Huh! Aku tak berkenan langsung, Whatt??? Aldy tak berkenan kat wanita nie? Ish! biar
betul nieyh,tak kan spesis tak minat pompuan kowt? Bengong! Aku tak berkenan coz 


pompuan nie bukan wanita lar..tapi Pondan! diulang P.O.N.D.A.N.! Sumpah! aku baca
kat blog sorang mamat alim nie, (err..Alim ker) katanya nie Pondan Siam!, Huh! canggih
giler teknology surgery plastic dorang yea? tapi sayang..bukan wanita sejati..urm...


P/S: Kulit aku putih dan berseri-seri cam mentari pagi coz guna whitening cream jer @ save budget, apa kelas surgery nie,hak3...Huish! udah-udah ler tatap gambo "pompuan" tue!