Aldy Shah On

Assalamualaikum pembuka bicara, wah agak skema plak ayat aku,hari ni ada news, erkk..
nak kata gosip tak jugak sebab benda nie betul2 berlaku, firstly bila aku dapat tahu story
ni aku mula merasa hilangnya respek aku pada orang yang aku rasa sebelum ni seorang
yang pasif, tapi sepasif  mana dye aku hanya menilai dari segi luaran, kata orang air yang tenang jangan disangka tiada buaya, boleh pakai tak peribahasa tue dalam kes yang 
berlaku hari ni? boleyh la kowt... Jom baca story aku kali ni yang agak panas sepanas air
water cooler yang makin hari makin hilang suhu panas nya.( erkk, kena merapu dulu)

Hari ni macam hari yang lain jugak larh, time malam g makan kat kafe