Aldy Shah On

Assalamualaikum & Salam sejahtera, belum masuk pukul 12 tengah malam nieyh,
sempat lagi ni wish Happy Deepavali kat korang, amacam? banyak makan muruku?
well ari nie saya tak kemana2 pown, terperuk kat dalam bilik sambil layan FB,tengah
duk godek2 lappy ni terjumpa la balik gambar2 kenangan dengan member2 aku.

Tak lama lagi masing2 akan pergi LI (Latihan Industry @ Practikal) mesti korang semua
akan rindu aku kan? Wah perasan giler nieyh sebab duk berangan korang rindu-rinduan
kat aku,Hahaha, okeyh sebelum tahap perasan aku naik mendadak cam banjir kat Kedah 
& Perlis tue kita shut down dulu laptop & komputer masing2,Hahaha, silakan shut down..


Okeyh nampaknya korang still nak baca belog Aldi Shah yang sengal nih, teruskn yerk
tapi gambar2 yang aku siarkan just nak remind balik kenangan kita bersama, Fuhh!!
mesti banyak air mata korang mengalirkan? hak23, sory terover gelak cam justin bieber 
lak.Well forget me not and i never forget u too...moga kita semua dapat LI dengan lancar.


P/S: Nanti akan ada entry khas sempena perpisahan aku dan kengkawan,baca taw!