Aldy Shah On

Assalamualaikum, Aldy Shah bagi salam sambil ketuk pintu rumah korang dengan kuat
dan bising " Bukak pintu!!! Bukak pintu!!!" bawak gosip dari Hollywood nih, Astaga.Aldi
agak bengong sikit, waktu camni nak bergosip ker? mamposs aku dibelasah dengan
geng2 mat rempit yang bertaubat tuh!. Haha, okeh update blog time nie sebab baru je 
balik dari makan MacD & jalan2 kat Penang, sepantas anak itik sakit gigi aku menaip.

Hah! apa hal bro ? bergambar dengan bear pinky nih? tiba2 taruk gambar yang agak kontroversi nih, Saja bagi peluang korang kutuk Aldy shah, bukan selalu, atau korang
selalu kutuk aku bila baca belog nih? Huh! tak baek kutuk aku, so ble raya nanti jangan
lupa buat pengakuan then mintak maaf yea, tapi nampak jambu plak aku bila pegang
bear tue, hahaha, gedebushh!!!, satu tumbukan manja terkena kat perutku yang sixpack!

Okeyh, berposing depan kereta artis, Ho?? panggggg!!! aduh sakit kena tampar dengan
lady choice gagak,menyesal cakap bohong, adik2 jangan cakap bohong taw kalau tak mau kena tampar cam abang Aldi Shah, baek punya nasihat, so cakap lar benar yang nie keta Ferdaus...haha, mesti dye bangga gile aku sebut nama dye kat belog aku yang femes nih.
tenkiu a lots ya coz bawak kitorang berdua pusing2, makan2 then lepak2 kat tasik tue.

Inilah kami!!! (gaya ala2 time nak perkenalkan diri kat raja lawak 2010) tapi persoalan
yang mungkin akan timbul kat fikiran korang ialah siapa yang snap foto nih kan? Saya!!
saya yang snap!! saya!! & saya juga!!! bengong dah nie, ok.. be passive..urm..S.A.Y.A!!
Tenks buat korang semua, enjoy betul kan hari nie walaupown tak dapat g JomHeboh kat 
Batu Kawan, yang nie lagi best dari g Jomheboh! ada pantun untuk korang, dari Aldy Shah
yang sengal dan senteng ketika menulis, saksikan dan hayatilah, moga enjoy & enjoy!


Anak kura2 atas batu,
Anak penyu atas perigi,
Tak puas r lepak2 kat situ
Jom r minggu depan kita pergi lagi..

P/S: Ramainya pengantin baru yang shooting kat tasik tadi, feel nak kawen nih, Gatal!!

Till then...

Jumpa lagi, bubye...