Aldy Shah On

Sejak pagi semalam banyak masa diluangkan ke library untuk study subjek killer saya sem 
nie,Statistik, maybe bagi sesetengah orang akan cakap "Ala..stat senang jer" itu bagi mereka
yang memang terrer bab kira2 nieyh, I'm marketing student lar bro...lagi pun maybe sejak
azali aku memang ditakdirkan lemah bab matematik ni,huh! sesak jiwa dan raga la dowh!

Atas meja study kat Library kampus saya@Poly, berterabur dengan segala macam kertas
samada kertas costing mahupun statistik,Chopp! did i mention about costing? eh sejak ble 
plak Aldy Shah amik costing nie? Hehehe..tett..censored untuk di story kan ( biarkan ia 
menjadi kontroversi) sambil2 study tetibe dapat idea untuk snap2 wif member yang tomei2.

Buku ini dihadapan saya! Oh Tuhan...Kenapa susah betul aku nak buat soklan2 yang direka oleh hamba2 Mu yang laen nie? memang payah dan hampir migrain dibuatnya, nasib baik
Aldy Shah takde migrain,Mintak simpang! Bengong tak aku? jujur katakan padaku,Hoh!

Siapakah beliau? hik23...yang nie my gf from accounting course lorh! erkkk, eh korang buat 
apa tue? stop gossip! and no camera please,hoho,sengal jer aku nih actually beliau adalah kawan pompuan saya lar, kan dah cakap dah tadi,my gf, maksudnya kawan pompuan lorh.

Yang nie sorang lagi, atynn purple lover, tapi nampak bulu mata dengan gelangnya yang 
mahal je, huhu gambar2 yang laen dye dah padam awal2 lagi, tak comel katanya, tapi
dye memang comel lar, seyes, errr...agak2 baby beliau baca tak blog nie? tettt... no komen!

Ehem! comey tak? tadi nampak bulu matanya je, tapi yang aku kompius dari mana plak
makhluk sebelahnya tue? jangan main2..time nie dah petang, nak masuk asar,haha ok!
biar aku perkenalkan En.Shah, nama hampir sama ngn nama glam aku kan? Wekk! Haha..

Lepas study kitorang bertiga keluar makan,lepas hujan,pergh! kira romantik r...teringat kat 
lagu dangdut memory daun pisang,sape ntah penyanyi nya, plan awal2 baek punyer nak g makan sate kat satu kedai ni,tapi kedai tue tak bakar sate lagi time kitorang sampai tue, so 
makan jela nasi goreng udang and aku makan nasi goreng hailam wif milo ais.Sedap woo..

Abis jer makan terus masuk keta Atynn, dye yang driver yerk! Saya tak reti and takda lesen
(sambil angkat tangan) hoho, ingatkan dia nak hantar Aldy Shah and sorang lagi member
yang comel,Syafawati balik poly, rupernya singgah kat Satay House kulim, cantek argh! jom!

Makan lar sate kat situ, 3 orang makan 15 cucuk, kekenyangan betul larh, hilang tension 
study statistik, kalau korang perasan story aku macam dah lari dari matlamat kan? banyak
Satay,kurang Sataystik,Haha, Aldy Shah sengal dah, baek korang lari jauh2 selagi mampu.

P/S: Tenkiu to Atynn Purple Lover & Syafawati, Friendship For Eva!!!

till then...Bye2...