Aldy Shah On

Salam 2011 yang bermula hari ini, dan semestinya korang ada azam sendirikan? Err…Azam tahun lepas dah tertunai ke tak? Selepas meraikan tahun baru di pusat Bandar, Aldy shah terus menulis entry pertama untuk 2011.Jom  jeling2 apa Azam aku tahun nih!

1. Fokus kepada pelajaran untuk cemerlang dan dapat pointer tinggi
2. Meningkatkan komunikasi yg baek dengan semua kawan2!
3. Bebaskan diri dari stress dan juga sebarang punca tekanan
4. Tak nak bercinta!
5. Beli gajet tablet popular masa kini iaitu Ipad!
6. Beli laptop yang baru,yang lebih canggih dan terbaik
7. Mengawal perbelanjaan supaya tak boros
8. Banyakkan makan buah dan sayur-sayuran.
9. Menambah lebih banyak friends kat FB & Blog
10. Mencari side income untuk menstabilkan ekonomi sendiri tahun ni.
11. Menguasai bahasa inggeris

Adakah Azam2 nie sume akan terlaksana? Ikuti entry seterusnya sepanjang 2011 yerk!, mekasih atas kunjungan anda ke blog popular nih!…