Aldy Shah On

Salam sayang!.. wah! sayang kew? kira syg la yerk? okeyh, nak share story yang tak
bape menarik perhatian, kira entry nie just tangkap muat coz ada entry yg tersangkut,
well kata orang kita hanya mampu  merancang,  before this Aldy Shah plan  nak  wat
comeback besar2 ran untuk 2011 setelah rehat seketika tapi..urm..nak buat macam,
semuanya hancur dan tak ikut plan asal, huhu sedeyh siott! sepatutnya ada bape entry
yang kena siar tapi nampaknya dah  tak sesuai  disiarkan lagik, so,  aku delete  terus
lorh! hahaha, kejam gak erk aku nih!


Klau ikut  kan plan  nak  banyakkan entry untuk  tahun  ni but... takde  idea yang bernas,
just kisah2 lapuk leyh r...so aku dah decide untuk  sederhana kan  entry  aku  pada tahun
nie, jumlahnya mungkin tak banyk tapi diharapkan entry  yang  ditulis akan   mencatat
impak yang menarik, baru la tak  sia2  aku menulis  kan3? welll, balik pada  tajuk entry
nih, actually sepatutnya  awal2  tahun  lagik  Aldy Shah  buat  promosi besa r- besaran
supaya ramai lawat blog  nih, hahaha,  giler glam lak, apa aku kesah! tapi so far lum
wat promosi lagik, coz  entry  tak menarik lorh, tak kn nak sruh org kutuk kowt,hahaha

Pada korang yang terima promosi aku tentang entry2 terbaru 2011 dan kononnya terbaik
kat blog nih, sorry yerk, maybe terlalu awal aku promote menda yang belum pasti, nnti aku promote laen kali lak, okeyh! so..that all story morry yang mungkin mengejutkan, kalau tak terkejut tue, pura2 terkejut jela yerk, klau tak, kecik ati plak Aldy Shah! Salam sejahtera...