Aldy Shah On

Hey sume! hari nie update blog smbil lepak2 kat rumah, cuti satu hari, esok kena keje balik, then friday plak akan cuti lagik, cam biasa kowt...Esok mesti banyak keje yg perlu aku buat, ikhlas nie nak invite sesape yg  leyh tlog (mati aku klau ada yg betul2 dtg tempat keje aku,ahaks!) semalam dh inform kat my mum yg aku xkan kemana2 time dye gtaw supaya g makan kat umah jiran aku hari ni, huh! mls nk bercampur2 ngn org2 tua, baek duk umah rileks2 sambil on9 & update blog,lalalala...

Bukan xnak g umah jiran, cuma malas nak melayan karenah org2 tua yag mmg laser sikit kebelakangan nih, daripada aku terlibat dlam discusion dorg yg entah ape2 tue, baek aku stay away, senang ati dan takder r terpikir2 perangai org2 tua nih,almaklum lar..org2 tua kan selalu out dated sikit, ngee~ kesah? NOT!!!

Time tgh menulis story tertengok plak drama korea dlm slot telenovela, klau x silap td dah masuk episod 19 hari nie.. nie first time dapat tengok, sebelum nie x pernah cuti hari rabu, pada yg duk lenang2 sambil mkn2 popcorn pasar malam tue, jgn lpe tengok drama korean nih, Thank You tajuknya..(promote free jer)
Dah lama tak layan drama korea yg best2 nih, xde masa, dalam lappy pown ada gark, x abis tgok pown ada gark, wait back to poly lar, bru nak tgok, lalalala..thats all my hitz entry 4 today, nak g makan2 sambil layan korean drama kat tv3 nih, babai geng2 rock parang sekalian, Peace!

Senyum...
Ketawa...
Aucakk!..Bye3...