Aldy Shah On

Salam blogging sume!..Wah menulis entry smbil terjerit-jerit cam kanak2 first time jumpa swimming pool, lalala... Apa yg hitz kali ini? nak berkongsi apa yg sedang berlaku kat blogger PTSB, smbil2 jalan berkaki ayam,tersinggah kat blog sorang my senior yg cumil lagi ayu cam gadis melayu. erk! tapi dye mmg Gadis Melayu pown, first2 bukak blog akak sorg nie terus jer kuar gambar posing pegang spek itam jenama Lady Gaga yg mmg gagap!, haha dye bagik awards kat sume followernya, korang dah follow blog beliau belum? kalau follow dpt awrds taw! nie blog beliau----> cheritera haty


Klau nk taw  sekian lama, since 2009 berblogging, Aldy Shah masih menilai samada blog nie mendapat perhatian atau tidak melalui jumlah follower,betul..before this ble bukak blog jer, mesti tgok follower meningkat atau tidak, huh! kolot tak Aldy Shah awak nih? tapi itu dulu sehingga larh satu ketika follower tak naik2 tapi rating visitor naik mendadak ( cam air banjir kat Johor!!), rupernya ada silent reader yg ramai, maybe mereka tiada blog or alasan yg paling gemar sekali dorg jwb ble Aku tanya kenapa baca blog Aldy Shah ialah----> Saja nk tgok muka comel aldy, coz nk tegur kat Jabatan malu@ segan, pulak?? camni pown ada? heran tol.


Walaubagaimana pon Saya still berharap dapat kumpul followers seramai mungkin sepanjang tahun nieyh!, so jgn malu2 follow belog nie yer...(sy pown malu jugak coz minta anda berbuat demikian---> Follow my blog, ngee~)


Senyum...
Ketawa...
Aucakk!..Bye3...