Aldy Shah On

Salam keamanan semua! Hanya Menulis Story Yang Hitz- Wah! tagline baru mulai hari ni,ada cam iras2  tagline stesen radio popular gitu! meniru? oh tidak sama sekali, sekadar hampir sama jerk, seyes! giler ape nak kena saman? ahaks! klau dah tagline baru semestinya layout pown baru, tak gitu? ada lar sikit2 jer, yang penting story best, bru lar korang nak baca kan3? angguk2 geleng2..ewah...nasib baek suara aku tak merdu, klau tak compem kalah justin bieber tuh!

Nie dalam duk suke hati sbb esok cuti terpikir plak tentang azam 2011 Aldy Shah, rasanya satu pown belum tercapai lagik, masih awal kowt...atau adakah akan aku lupe pada azam2 tue semua? Amin...For what? klau luper kat azam tue r, terutama azam yang memerlukan duet yang banyak untuk realisasikan, mamposs Aldy Shah nak tunaikan, tapi still positif nih, nak capai gark, akan kerja keras untuk gapai & laksanakan azam tuh!

Last sekali thanks 4 kengkawan blogger yang sentiasa tak putus2 lawat n singgah lama2 kat laman blog nih! nantikan story apew yang hitz esok, jangan nakal2 yea...(Pesan ala2 ex-gf yg manja untuk korang yang brutal! Cayalah!!)

P/S: Kepada korang yg terlibat dlm foto diatas, nk inform awal2 yerk,"TIDAK BOLEYH CLAIM ROYALTY" jgn failkan kes dimahkamah ok..TIDAK dilayan! Peace!!

Senyum...
Ketawa...
Aucakk!..Bye3...