Aldy Shah On

Hey geng! pssstt..nak tanya nih, betul kew Ady Shah terlewat menulis entry
pasal First give away from De'din?
dah lar contest ari tue tak smpat nk join bahan2 sudah tersedia
tetapi x sempat nk post entry si de'din tue dah outer jadik give away plak,
tapi yg nie lagik senang, bak kata mat indon kat resort "Gampang aja nih"
sebelum apa2 terjadik, kita usha2 1st prize dulu yea..


1st: Baju t-shirt anak negeri pilihan anda
2nd: Top up RM10
3th: Top up RM5

Hah! aku berkenan nih, xyah tukar negeri laen! aku nk yg sebijik camni,ngee~
tapi before that nak menjerit dulu pagik2 buta nih!

Wahai orang2 kampung,desa, bandar segala,kuar lar korang kemari, nak gtaw dengan detail pasal give away dari De'din nih!

*Korang xpayah karang panjang2 cam nk buat karangan SPM!
*Xperlu telan panadol acti-fast sbagai persediaan awal takut sakit kpala ble join!
*Xyah gedix2 tangkap gambar sndiri kat dlm ofis or somewhere else!
*Xyah minta cuti emegency ngn bos yang garang semata2 nk tunggu De'din umum pemenang!

Senang jew kan? apa lagik? join r GA nih...Aldy Shah tag 3 blogger bertuah, akan aku geget dorang klau dorang x join..Ngee~ join jgn x join..(^_^)v