Aldy Shah On

Alohai...memalam camni duk sengkang mata update blog untuk 
korang baca,korang betul2 baca kan3? atau sekadar singgah untuk promote 
blog then blah! kejam ko! by the way, sekarang nie Aldy Shah sedang sedaya 
upaya taip laju2 then ringkas2 jerk, kang sekarang nie korang dh takde masa 
nak baca blog saya nih sebuk ngn exam kan3? tak baek tipu.... apa pun saya nk 
share dengan korang mengenai perkara yang mmg dah lama

Aldy Shah malas nak layan atau bagik statement balas,(giler poyo aku, 
cam lar ada yang duk kecoh2 pasal aku) hahaha, ekceli ramai giler yang duk 
gtaw face to face kat aku yang aku nie combonk nak mampus! giler ko. 
combonk dah ler, yang g sebut nak mampuss pehal? 
malas nak layan, ko tengok aku yg mmg ske tersengih n 
senyum cam org tak malu nie ada masa free banyak sangat kew?

sometime aku busy giler n ada masalah ataupon keje yang aku kena settlekan ok...ko kesah? kalu yang jenis sensitif tak bertempat tue mula lar cakap aku ni combonk n pilih bulu dalam berkawan, tapi itu lar lumrah dunia..asyik cari salah orang, tak sedar diri sendirk, huhu

Saja memalam nk bebel. jangan marah sudaa..see u next time!

Senyum...
Ketawa...
Aucakk!..Bye3...