Aldy Shah On

Hah! kecik besar kecik2 & besar jer saya tengok mata awak yang membaca tuh! apa Aldy Shah punyer entry kecik ke tulisannya? urm..maybe you should pakai lens or what la..hoho, eh! gurau jela..ala..dah majuk pulak, meh sini nak hadiahkan satu kenyitan mata paling cute buat awak2, erk! untuk pompuan jer yer, kalau ada guys yang majuk, meh sini nak bagik penumbok! lalalala.

Hah! opening entry pon dah mengarut gaban dah, apatah lagik dengan isi2 pentingnya kan3? sabar dulu kengkawan..sabar..boleh dibawa berbincang..(bincang apa?..entah!) actually ada something yang agak berkhasiat untuk dikongsikan dengan korang--> readers tercayang.Wah! sebut perkataan yg berkhasiat jer terus segar n bosar mata yea? lapar kah? urm..jap lagik makan yea, tunggu abis baca entry blog Aldy Shah dulu...

Part untuk seyes! kalau tgok tajuk entry nie mesti korang ingat Aldy Shah akan guna ayat2 jiwang cam lagu2 michael jackson tuh, sowie..kureng ske jiwang2 nih-->Faktor usia maybe..try anda bertanya pada diri, bahagiakah anda sekarang? adakah anda rasa terkongkong dengan kehidupan anda? adakah anda selalu mengambil seyes kata2 orang terhadap anda walaupon ia tidak benar?

Bertanya pada diri sendiri maybe buat kita rasa rendah hati, dan kadang2 akan terdetik dihati..oh! susahnya hidup aku, oh! kenapa aku hidup begini didunia ini? cuba bertanya secara positif kepada diri kita, adakah kita perlu menangisi kesusahan diri, meratapi kepayahan hidup? ambil masa untuk berfikir, secra positif dan bertanya la pada diri, tentu ada hikmah aku masih hidup pada hari ini, kerana masih ramai orang yang ingin hidup tetapi tidak kesampaian.

Thats simple right? so..enjoy lar dengan kehidupan kita, ambil masa berhibur untuk lupakan masalah, dan handle lar masalah secara bijak, bak kata omputih, handle with care! wah gitu plak...so.jangan mengeluh dengan hidup, teruskan enjoy dengan,dalam dan di usia remajamu..cam tagline plak, ok..last but not least, Selamat Bulan Mac 2011, moga bulan nie lagik better than last month..jumpa lagik..

P/S: Searching for new life!..


Senyum...
Ketawa...
Aucakk!..Bye3...