Aldy Shah On


Ada hangin seket sbb baek punyer aku typing entry then ilang dek berukband 
problem,wakakaka,kejam punyer lawak berukband nih! kang dah kena taip
lagik sekali, in other version lar plak, yg first aku taip tak kan leh ualng balik 
sebijik sejibong dah!, ok...semalam aku ada gtaw nak sambung cite pasal 
pompuan yang kena kelar tue kan3.. sekarang nk sambung story ler nih. scroll...
.
.
.
Alahai, bikin korang angin jerk kan3? jujur...cakap leklok..
tak baek tipu yea...
hehe, ekceli aku pon malas nak berkata2 lebih n ulasan bagai sebab
setelah berdiscusion kat titter nampaknya baek
aku tamatkan sajer story yang aku mulakan. iaitu pompuan malang tue 
telah selamat... info yg erkini aku dapat ialah pompuan tu selamat
n maybe dah kuar hospital kot..itulah ending story kes kelar leher yang hangat tue.

kiranya happy ending gark ler, jangan timbul kes laen dah ler, 
ponat gua nak amik tahu oit!, so kita tutup story tue by ucapkan Alhamdulillah yea..

Sekarang nk promote aku punyer twitter plak, sekarang nie Aldy Shah
sedang rancak promote witter untuk capai 100 followers menjelang ujung march,
jangan lpe jadik followers saya yea.. sekian dulu...

Senyum...
Ketawa...
Aucakk!..Bye3...