Aldy Shah On

Wassup bro?? uish! agak ganaz n macho plak,haha, opening terbaik gitu lorh...
Kali nie Aldy Shah nk surrender.."TAKDE FOTO SUDAA.." means? adakah
akan tiada lagik entry terbaru Aldy Shah? hoho, jangan wat andaian gitu dong..
ngak ngeri gua dengaring! ish! indon plak..hampeh..jangan cabut larik suda..
masih melayu sih! ekceli aku punyer stok foto untuk digunakan sebagai main
foto untuk setiap entry telah kehabisan,then kena lar snap foto baru untuk 
memenuhi permintaan ramai,hahaha, agak banyak kepoyoan aku lately kan3?

Bukan ape..sebab utama kehabisan stok foto adalah kerana banyak gambar2 
sampah, i means gambar2 yang tak mematuhi piawaian peribadi untuk dijadikan 
gambar utama entry, ceewah! gitu pon ada? ada ler, saya lah itu,hahaha, by the way 
aku tengah sdaya upaya carik gambar dalam my luvely HP,banyak kowt, tapi 
masalahnya ialah usb port ngak ada, tak tahu ilang kat mana, hampeh!

Apapun agak terbaik jugak ble taruk gambar boboiboy,cam budak2 gitu lorh!
Pasnih kena carik idea len lar nk updated blog, entry yg tek memerlukan gambar aku dipaparkan! hahaha, aku kan giler glamer! kantoi suda...

Senyum...
Ketawa...
Aucakk!..Bye3...